BREAK TIME AMSTERDAM

BREAK TIME AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 480 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Break Time Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 2:01 Eten was erg lekker, duurde even naar Purmerend maar was het waard.
30 jun 2022 om 23:35 21:10 besteld en nu 23:33 nog steeds geen eten..... werd een een uurtje geleden gebeld dat de bezorger er is met een half uurtje. Waardeloze service die zaak.
26 jun 2022 om 11:01 Mijn eten kwam veel te laat!
24 jun 2022 om 11:23 Op de site staat dat er groenten en sauzen bij de kapsalon en turkse pizza döner komen. Die zaten er niet bij. Ook is er geen optie om ze bij te kopen. Belde de zaak, maar niemand nam op.. voor 90 minuten wachten ben ik teleurgesteld.
21 jun 2022 om 9:55 het eten was slecht ik betaal 8,50 voor een paar patatjes klei beetje vlees en het zag er niet uit en ik had mix bestelt 2x was kwijt 18 euro het zou om 20:;53 geleverd worden en ik kreeg het 2 uur later en dat voor een nieuwen klant
20 jun 2022 om 22:31 wat een teleurstelling zeg!!!! zo weinig vlees voor 16,50??? ik heb om precies te zijn 6 stukjes bot gehad met wat armzalig vlees er aan gekregen is dat normaal bij jullie? zo weinig vlees heb ik nog nooit meegemaakt....
19 jun 2022 om 6:55 We ordered food around 22:15, received the food about two hours later, and the number provided didn’t have anyone answering. Ridiculous.
10 jun 2022 om 2:04 i didint racive my order
6 jun 2022 om 5:51 Bestelling nooit ontvangen..!!!!
3 jun 2022 om 20:20 Duurde ontzettend lang en ook nog de verkeerde bestelling. Ik heb het weer meegegeven. Nooit meer.
26 mei 2022 om 20:16 Heel slecht eten
25 mei 2022 om 12:32 Bezorging was prima. Eten was... Prima. Beetje slap allemaal en patat oud en beetje smaakloos. Wel gulle porties saus en ik heb er we van genoten... :)